GeoDev BV werd opgericht in 1998 door Theo Jansen als consultancy- en investeringsbedrijf.
Kort daarna werd in het Roemeense wijnbedrijf Vinterra International S.A. geïnvesteerd.
Consultancy activiteiten vonden plaats in Oekraïne voor de Europese Bank voor Reconstructie en Ontwikkeling (EBRD), in Georgië voor USAID, Senter (Agentschap van het Ministerie van Economische Zaken gericht op o.a. internationale samenwerking en versterking positie van bedrijfsleven), voor PUM (Programma Uitzending Managers) en diverse privé-bedrijven, en in Roemenië voor FMO (Nederlandse Financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden), een TAOM project (Technische Assistentie voor Opkomende Markten).
Als oprichter en ex-voorzitter van de Nederlands-Georgische Business Council die aangesloten was bij het NCH (Nederlands Centrum voor Handelsbevordering) werden door Jansen vele seminars over Georgië georganiseerd en zakelijke contacten gelegd in de meest uiteenlopende sectoren, zoals o.m.: mangaan, hazelnoten, schoenen, olie, bentonite, bollen, bloemen en hout.
Daarnaast gaf de binding met Georgië, gezien eerdere activiteiten daar, aanleiding om naast de Roemeense wijn ook met Georgische wijn actief te zijn.
GeoDev BV is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Wijnhandelaren (KNVW) en is gecertificeerd als Register-Wijnhandelaar.

Adres Weerdestein 79, 4901 CL Oosterhout, N.B.
Telefoon 0162 450 897
Fax
0162 430 261
E-mail jansenth.1@kpnmail.nl

K.v.K. nr. 1804 5004